Moderator: Alin Miclea
tonny scrie:Ma numesc Toth Stefan Anton,sunt din Alba Iulia si practic pescuitul la crap in sistem catch&release si sunt mandru de asta.La crap pescuiesc doar de 2 ani dar pescuitul il practic inca din tinerete de la varsta de 13 ani acum avand 27 ani.De cand ma stiu am agreeat aceasta metoda de a prinde si a elibera partenerii de joaca inapoi in apa deoarece vreau ca pe viitor si copii mei sa aiba ce pescui nu doar sa vada crapii in poze si filmulete.Ma bucur ca sunt printre voi pe acest forum si va doresc numai bine si poate vreodata ma veti primi si pe mine la un pescuit cu voi pe una din baltiile preferate de voi.Cu stima Tonny
tonny scrie:tonny scrie:Ma numesc Toth Stefan Anton,sunt din Alba Iulia si practic pescuitul la crap in sistem catch&release si sunt mandru de asta.La crap pescuiesc doar de 2 ani dar pescuitul il practic inca din tinerete de la varsta de 13 ani acum avand 27 ani.De cand ma stiu am agreeat aceasta metoda de a prinde si a elibera partenerii de joaca inapoi in apa deoarece vreau ca pe viitor si copii mei sa aiba ce pescui nu doar sa vada crapii in poze si filmulete.Ma bucur ca sunt printre voi pe acest forum si va doresc numai bine si poate vreodata ma veti primi si pe mine la un pescuit cu voi pe una din baltiile preferate de voi.Cu stima Tonny
Si ca o completare la cele de mai sus vreau sa va spun ca demult astept sa particip la un concurs pe Aurel Vlaicu si ca ma bucur nespus de mult sa ma aflu printre oameni cu caracter si cu perspective de viitor pentru pescuitul in sistem C&R.
Si ca sa va mai linistesc un picut si sa ma luati in serios cat de cat va spun ca am inca un concurs la activ,adica cel de la Doripesco din 16--19 septembrie.Toata stima.
Înapoi la Cateva cuvinte despre fiecare
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori