filmarea ANTENA 1 DEVA

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap, polemici in limitele unui limbaj civilizat, dar toate avand ca subiect pescuitul crapului.

Moderator: Seby

filmarea ANTENA 1 DEVA

Mesajde Seby » 22 Iun 2010 13:04

Pareri, idei, discutii,! ;)
Seby
Administrator

Re: filmarea ANTENA 1 DEVA

Mesajde Seby » 22 Iun 2010 13:04

CIPRIAN A SCRIS;Beton filmarea de la concurs ! ! !
Am luat-o de pe net dar SECRETE mai nimic ! La Ionica ceva minciunele ): si cam atat . Sebi cam subtire dai din casa ): si in rest fara cuvinte . Cat mai multe cpncursuri sa aveti ! Si inca ceva FILMARE SI MONTAJ IMPEABILE ! De DOAMNE DA ,,, fara cuvinte ! Frumoasa atmosfera !

Iar am mancat litere ! Stau pe intuneric LA ECONOMIE ! Oricum tineti-o tot asa . Stima pentru voi toti cei din club !
Sa moara MITICII ca aveti si voi filmari ca de altii care prind pe balta gata momita sunta satul . Sa dea Dumnezeu sa auzim de bine la nationale sa ii rupetyi pe fitosi !

Cat ii chiria pe cruce ? :)

Cine vrea copii dupa filmare a de pe net si nu are posibililitate sa le ia le fac eu ! BINENTELES GRATUIT sau video cu Grindean in PESCUITUL CRAPULUI PE INTELESUL TUTUROR partea 1 . daca are cineva partea doi il rog sa imi faca si mie cd-uri !
Seby
Administrator

Mesajde Seby » 22 Iun 2010 13:07

Cipri ,multumnim pentru apreciere ! am dat din casa dar nu sa difuzat tot interviul. probabil ca se va monta un reportaj cu secretele pescuitului la crap .

CRUCEA AM DATO DIN STAND IN STAND, CA CEI CREDINCIOSI SA SE FOLOSEASCA DE EA ! mie unuia mi-a adus cele dorite !! ;) :lol: ;) pentru alti a facut ce imi doream in sinea mea !! :lol: :lol: :lol:

Cristi si Ionica nu a suportato in stand , asa ca a dato mai departe .la sfirsitul etapei am aflat si de ce ! 66,66 kg :twisted: :twisted: :twisted: o cifra care spune de partea cui erau!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Seby
Administrator

Mesajde Teslaru Ciprian » 23 Iun 2010 07:22

Frumos este si sfarsitul filmarii ! 108 beri = 54 L . Mare burta si putere de munca are omul ! ! ! :lol: :lol: :lol: Oare cine-i ? 66,66 ?
Teslaru Ciprian

Înapoi la Discutii generale